RÖTTER OCH KRONA

En fastevandring under träden
Häftad
Svenska
23-01-2020
235 Kr
Beställningsvara. Ca 7 dagars leveranstid
ISBN
978-91-526-3804-0

Rötter och krona är den åttonde boken i serien Ärkebiskopens fastebok för enskild eller gemensam reflektion. Ärkebiskopen väljer varje år ut en författare och skriver bokens förord.

Mer information

Rötter och krona är den åttonde boken i serien Ärkebiskopens fastebok för enskild eller gemensam reflektion. Ärkebiskopen väljer varje år ut en författare och skriver bokens förord. I 2020 års fastebok tar poeten och författaren Ylva Eggehorn oss med på en fastevandring under träden – både träd som hon mött i verkliga livet och träd som hon har läst om.

I Bibeln är träden den genomgående djupa andrastämman som låter oss förstå att människan inte är ensam i Guds skapelse. Genom poesi och prosa förmedlar Ylva Eggehorn trädens hoppfulla budskap: sörj ordentligt så att det blir plats för något nytt, spara på krafterna så att du kan rusta dig och ladda om, sluta jaga näring där den inte finns, gå på djupet så att du kan växa. Du kan återfå dina rötter, din krona. I slutet av boken finns Sensus samtalsguide Samtal fortsätter – nycklar till goda samtal.

Ärkebiskop Antje Jackelén har skrivit bokens förord och tecknaren Anna Blåder har gjort bokens illustrationer.

Mer information
UndertitelEn fastevandring under träden
BandtypHäftad
FörfattareEGGEHORN, YLVA
FörlagVERBUM FÖRLAG AB
Mer information
Utgiven23 jan. 2020
SpråkSvenska
VarugruppSpiritualitet och uppbyggelse
Skriv en recension
Du recenserar:RÖTTER OCH KRONA
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.