VÅGA GE AV DIG SJÄLV

Inbunden
Svenska
11-06-2015
169 Kr
Beställningsvara. Ca 7 dagars leveranstid
ISBN
978-91-7387-429-8

Det finns inte och har aldrig funnits någon som du. Inte heller i framtiden kommer det att födas en människa med samma personlighet, egenskaper och begåvning som du har. Din uppsättning av anlag, gener och kromosomer är helt unik. Vi har fått olika gåvor, vi är alla begåvade men på olika sätt. Vi har alla en livsuppgift och vi kan alla göra skillnad.

Men ska vi få ett rikt liv räcker det inte att vi upptäcker våra gåvor. Vi måste också använda dem på ett meningsfullt sätt. Många självhjälpsböcker försöker få oss att tro att vi blir lyckliga genom att stå framför spegeln och intala oss hur fantastiska vi är. Ska vi bli lyckliga ska vi inte sträva efter att bli lyckliga. Vi ska i stället med de gåvor vi har försöka göra vår värld lite bättre.

Jag hoppas att du ska upptäcka dina unika gåvor och få lust och mod att gå din egen livsväg. Om du av olika skäl grävt ned och inte använder dina gåvor hoppas jag kunna hjälpa dig att gräva upp dem. Du kommer också få konkreta råd som hjälper dig att göra goda livsval och satsa dina gåvor, din tid och dina pengar på rätt saker.


Alf B Svensson i boken

Mer information
BandtypInbunden
FörfattareSVENSSON, ALF B
FörlagLIBRIS MEDIA AB
Utgiven11 juni 2015
Mer information
SpråkSvenska
VarugruppPsykologi, själavård, samlevnad
Skriv en recension
Du recenserar:VÅGA GE AV DIG SJÄLV
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.