JAG ÄR INTE LÄNGRE RÄDD

En bok om kärlek
Inbunden
Svenska
05-05-2020
295 Kr
I Lager
ISBN
978-91-7387-835-7

Vi får inget manus för livet. Inte heller kan vi öva oss på förhand. Många gånger kan det kännas skrämmande, men med kärleken som en trygg vägvisare får vi landa där vi är kallade att leva i frihet.

Mer information

Vi får inget manus för livet. Inte heller kan vi öva oss på förhand. Många gånger kan det kännas skrämmande, men med kärleken som en trygg vägvisare får vi landa där vi är kallade att leva i frihet

Det handlar om medvetenhet och om mod. Sanningen är redan nerlagd i oss. Det finns inga genvägar till självkännedom, men den som tar sin innersta längtan på allvar får förmågan att orientera sig mot miraklet. Vår intuition, de stilla aningarna och viskningarna inom oss, hjälper oss att urskilja stigen framåt.

Tommy Hellsten skriver i sin nya bok om att leva i tillit, i överlåtelse och upplevelsen av att vara buren. Han skriver om en livsförvandlande upptäckt: vi får lära oss älska oss själva på det sätt som Gud älskar oss. I en tillvaro där kärleken är verklighetens grund finns ingenting att frukta.

Allt är bra, för jag lever omsluten av kärlek.

Tommy Hellsten är finlandssvensk terapeut, teolog och författare till flera böcker, bland dem Flodhästen i vardagsrummet och Ju mindre du gör desto mer får du gjort. På Libris har han utkommit med Du är mer än du anar och När allt faller på plats.

Mer information
UndertitelEn bok om kärlek
BandtypInbunden
FörfattareHELLSTEN, TOMMY
FörlagLIBRIS MEDIA AB
Mer information
Utgiven5 maj 2020
SpråkSvenska
VarugruppPsykologi, själavård, samlevnad
Skriv en recension
Du recenserar:JAG ÄR INTE LÄNGRE RÄDD
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.