LÅT OSS VARA UPPMÄRKSAMMA

En resa genom ortodoxa kyrkans gudomliga liturgi
Häftad
Svenska
21-02-2020
175 Kr
Beställningsvara. Ca 7 dagars leveranstid
ISBN
978-91-7777-027-5

Den här boken hjälper läsaren att förstå den gudomliga liturgins olika moment och påminner henne om eukaristins centrala plats i den kristnes liv.

More info

Den här boken hjälper läsaren att förstå den gudomliga liturgins olika moment och påminner henne om eukaristins centrala plats i den kristnes liv. Varje söndagsmorgon färdas vi till Guds rike! Fader Lawrence vägleder vanliga troende på en historisk vandring i den tillbedjan som är den ortodoxa liturgin. Genom att studera liturgin bit för bit ger han både historisk bakgrund kring hur liturgin utvecklades, och teologisk insikt i bönerna som hjälper läsaren att fördjupa sin tillbedjan. När vi bättre förstår djupet av liturgin, dess innebörd och syfte, kan vi delta i den mer hängivet. Om du önskar en bättre förståelse av det du erfar på söndagens morgon och genom det kan närma dig Gud ännu mer är den här boken för dig.

 

Ärkepräst Lawrence Farley är präst i S:t Herman av Alaskas Ortodoxa kyrka (Orthodox Church of America) i Langley, British Columbia, Kanada. Han var tidigare präst i Anglikanska kyrkan men konverterade till Ortodoxa Kyrkan 1985 och läste sedan vid S:t Tikhons Ortodoxa seminarium i Pennsylvania. Förutom föreliggande bok har han också, på engelska, givit ut en serie böcker för bibelstudier, samt böckerna One Flesh, The Christian Old Testament, Following Egeria, och A Daily Calendar of Saints.

More Information
UndertitelEn resa genom ortodoxa kyrkans gudomliga liturgi
BandtypHäftad
FörfattareFARLEY, LAWRENCE
FörlagARTOS PER ÅKERLUND
More Information
Utgiven21 feb. 2020
SpråkSvenska
VarugruppOrtodoxa kyrkan
Write Your Own Review
Du recenserar:LÅT OSS VARA UPPMÄRKSAMMA
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.