FALSKLARM OM CORONA?

Häftad
Svenska
20-11-2020
270 Kr
Beställningsvara. Ca 7 dagars leveranstid
ISBN
978-91-88729-66-8

I boken Falsklarm om corona? ifrågasätter de två tyska forskarna Sucharit Bhakdi och Karina Reiss flera av grundpelarna i den etablerade tolkningen av den nya coronaviruspandemin.

Mer information

I boken Falsklarm om corona? ifrågasätter de två tyska forskarna Sucharit Bhakdi och Karina Reiss flera av grundpelarna i den etablerade tolkningen av den nya coronaviruspandemin.

- Det nya coronaviruset är exceptionellt farligt!
- Det kan bara bekämpas genom stränga restriktioner som lockdown!
- Det kan bara besegras med nya vacciner!

Dessa påståenden ses av många som självklara sanning ar och ligger till grund för den coronastrategi som tillämpas av nästan alla världens regeringar.

Men är dessa påståenden sanna?

Nej, menar Sucharit Bhakdi och Karina Reiss. I Falsklarm om corona? analy erar de den nya pandemin och hur den har hanterats. Bland annat drar de följande slutsatser:

- SARS-CoV-2 är inte farligare än andra luft vägs virus som vi har lärt oss att leva med.
- Dödligheten är jämförbar med den för en vanlig säsongs influensa.
- Drakoniska motåtgärder är kontra produktiva eftersom de orsakar större skador än viruset.
- Vacciner mot SARS-CoV-2 behövs inte, då de flesta redan är del vis immuna och då skadorna av vaccinerna kan bli stora.

"Vi sköt mygg med kanoner och myggen surrar obesvärat vidare. Samtidigt raserade vi under loppet av några månader grundpelarna i hälso- och sjukvårdssystemet, ekonomin och samhället vilket kan få mycket allvarliga följder på lång sikt."

1:A PÅ DER SPIEGELS BESTSELLERLISTA

1:A PÅ BESTSELLERLISTAN PÅ AMAZON.DE

 
OM FÖRFATTARNA

Sucharit Bhakdi är professor emeritus och forskare med inriktning på mikrobiologi och infektionsepide mio logi. Han var tidigare föreståndare för Institutet för medicinsk mikrobiologi och hygien vid Johannes Gutenberg-universitetet i Mainz och har publicerat över 300 artiklar i vetenskapliga tidskrifter.

Karina Reiss är professor och forskare vid Christian Albrechts-universitetet i Kiel med inriktning på biokemi, infektioner, cellbiologi och medicin. Hon har publicerat över 60 artiklar i vetenskapliga tidskrifter.

Sucharit Bhakdi och Karina Reiss har tidigare pub licerat boken Schreckgespenst Infektionen: Mythen, Wahn und Wirklichkeit (2016).

Mer information
BandtypHäftad
FörfattareBAHKDI & REISS
FörlagFÖRLAGSSYSTEM AB
Utgiven20 nov. 2020
Mer information
SpråkSvenska
VarugruppSkönlitteratur, lyrik
Skriv en recension
Du recenserar:FALSKLARM OM CORONA?
Undrar du något om denna produkt?
Ställ din fråga nedan, vi återkommer så fort som möjligt.